Restaurant **

Hostellerie Saint Nicolas - H 2

Het restaurant.

Restaurant Saint-Nicolas, dé plek waar Michelin sterren schitteren en waar culinaire passie voortvloeit in een rijkelijke Gault & Milliau score.

Kiezen voor Hostellerie Saint-Nicolas is kiezen voor een lichtrijk, trendy en smaakvol kader. Een charmante villa in Elverdinge op slechts enkele minuutjes van de historische stad Ieper.

Reserveren

Menu HSN

Zaterdagmiddag lunch

HSN @ Wijndomein Ravenstein

Twee chefs. Twee sterren.

Franky & Michael Vanderhaeghe zijn chefs in hart en nieren. Meesters van (en in) de keuken met een oneindige, culinaire drive. Als ambassadeurs van de Belgische gastronomie waken ze dagdagelijks over de 2 Michelin Sterren, die reeds decennialang fonkelen aan de gevel van Hostellerie Saint-Nicolas.

Chef Franky Vanderhaeghe vertegenwoordigt eveneens de ‘33 Masterchefs of Belgium’, ‘Les Jeunes Restaurateurs d'Europe’ of kortweg ‘JRE’, ‘Les étapes du bon goût’ en de ‘Disciples Escoffier Benelux’.

Chef Michael Vanderhaeghe won als eerste Belg ooit de prestigieuze wedstrijd ‘Jeune Talent Disciples Escoffier’. Recent werd Michael bekroond met de titel ‘Viskok van het Jaar 2019’. Niet verwonderlijk voor iemand die de kneepjes van het vak leerde in de keukens van ‘De Karmeliet’ - Brugge, ‘In De Wulf’ - Dranouter, ‘Castor’ - Beveren-Leie, 'Michel Bras' - Laguiole en 'Alain Ducasse' in Monaco.

Adres

Veurnseweg 5328906 Elverdinge (Ieper)

Telefoon

+32 (0)57 20 06 22

Mail

info@hostellerie-stnicolas.com
Hostellerie Saint Nicolas - Map 2