Restaurant

Hostellerie Saint Nicolas - H 2

Het restaurant.

Kiezen voor Hostellerie Saint-Nicolas is kiezen voor een lichtrijk, trendy en smaakvol kader. Een charmante villa in Elverdinge op slechts enkele minuutjes van de historische stad Ieper.

Op deze bijzondere locatie schotelen wij u graag een culinaire ervaring voor met veel aandacht voor wie bij ons aan tafel zit. Hostellerie Saint-Nicolas werd bekroond met een Michelin ster, score van 90/100 bij Foodtaster en een Gault & Millau score van 15,5/20.

Reserveren

Menu HSN

Zaterdagmiddag lunch

HSN@zomermenu

Twee chefs, twee generaties. Oneindig veel smaken.

Franky & Michael Vanderhaeghe zijn chefs in hart en nieren. Meesters van (en in) de keuken met een oneindige, culinaire drive. Als ambassadeurs van de Belgische gastronomie waken ze dagdagelijks over de kwaliteit van hun ingrediënten, gerechten en afwerkingen. Vader en zoon vullen elkaar perfect aan in de keuken.

Chef Franky Vanderhaeghe vertegenwoordigt eveneens de ‘33 Masterchefs of Belgium’, ‘Les Jeunes Restaurateurs d'Europe’ of kortweg ‘JRE’, ‘Les étapes du bon goût’ en de ‘Disciples Escoffier Benelux’.

Chef Michael Vanderhaeghe won als eerste Belg ooit de prestigieuze wedstrijd ‘Jeune Talent Disciples Escoffier’. Recent werd Michael bekroond met de titel ‘Viskok van het Jaar 2019’. Niet verwonderlijk voor iemand die de kneepjes van het vak leerde in de keukens van ‘De Karmeliet’ - Brugge, ‘In De Wulf’ - Dranouter, ‘Castor’ - Beveren-Leie, 'Michel Bras' - Laguiole en 'Alain Ducasse' in Monaco.

Adres

Veurnseweg 5328906 Elverdinge (Ieper)

Telefoon

+32 (0)57 20 06 22

Mail

info@hostellerie-stnicolas.com
Hostellerie Saint Nicolas - Map