Hotel Nicolas

Hostellerie Saint Nicolas - StartHotel

Het hotel

Hotel Nicolas? Da’s de charme van een stijlvolle Bed & Breakfast en de luxe van een hotel. 6 royale kamers bieden u de puurste definitie van rust.

De unieke combinatie(s) van duurzame design materialen verzekeren eenvoud en de nodige ruimte.

Hotel Nicolas is kiezen voor een heerlijke overnachting in een streek vol oorlogsgeschiedenis. Bovendien kan u er ook de mooie, landelijke fietsroutes ontdekken. Leen gerust een van onze fietsen op aanvraag. We horen het graag!

De ideale uitvalsbasis na een heerlijk diner in Hostellerie Saint-Nicolas of na een bezoek aan één van de omringende steden (Ieper, Poperinge of Veurne). Mogen we u meenemen?

Kamer V

€ 130/nacht

Kamer W

€ 170/nacht

Kamer M

€ 170/nacht

Kamer L

€ 170/nacht

Kamer S

€ 170/nacht

Kamer F

€ 170 - 220 / nacht

Puur Sana wellness

Even ontsnappen aan de drukte of gewoon genieten in een stijlvolle omgeving? Combineer uw overnachting, lunch of diner met een sublieme ervaring in de private wellness bij Puur Sana. Een culinair topmoment en pure ontspanning nadien: het beste van twee werelden!

De Puur Sana faciliteiten zijn state-of-the-art. De Finse sauna, infraroodcabine, het voetbad en de regendouche zorgen voor de ultieme ontspanning. De jacuzzi op het privé terras maakt uw beleving compleet.

Na al die verwennerij even uitrusten? Dat kan in het grote waterbed of op de ligstoelen buiten. Enkel het beste is goed genoeg. www.puursana.com

Adres

Veurnseweg 5328906 Elverdinge (Ieper)

Telefoon

+32 (0)57 20 06 22

Mail

info@hostellerie-stnicolas.com
Hostellerie Saint Nicolas - Map 2