Hotel Nicolas

Hostellerie Saint Nicolas - StartHotel

Het hotel

Hotel Nicolas? Da’s de charme van een stijlvolle Bed & Breakfast en de luxe van een hotel. 6 royale kamers bieden u de puurste definitie van rust. Deze zijn telkens beschikbaar vanaf 16u30.

De unieke combinatie(s) van duurzame design materialen verzekeren eenvoud en de nodige ruimte.

Hotel Nicolas is kiezen voor een heerlijke overnachting in een streek vol oorlogsgeschiedenis. Bovendien kan u er ook de mooie, landelijke fietsroutes ontdekken. Leen gerust een van onze fietsen op aanvraag. We horen het graag!

De ideale uitvalsbasis na een heerlijk diner in Hostellerie Saint-Nicolas of na een bezoek aan één van de omringende steden (Ieper, Poperinge of Veurne). Mogen we u meenemen?

Kamer V

€ 130/nacht

Kamer W

€ 170/nacht

Kamer M

€ 170/nacht

Kamer L

€ 170/nacht

Kamer S

€ 170/nacht

Kamer F

€ 170 - 220 / nacht

De Heerlijkheid van Krombeke

Welkom in ons idyllisch vakantiehuis vol zuiderse vibes, waar het héérlijk vertoeven is, ver weg van alle drukte. Op de verschillende buitenterrassen kunt u genieten van het mooie uitzicht en bij mooi weer, al vanaf het vroege voorjaar, gezellig chillen op uw eigen zonneterras.

Het aanpalend privé buitenzwembad nodigt uit tot een frisse duik. Er zijn ook BBQ-faciliteiten, gratis wifi en parkeermogelijkheid op het domein.

Casa Sophia is landelijk gelegen en dé ideale uitvalsbasis om langs wandel- en fietsroutes de streek rond Ieper en Poperinge te verkennen of met een motor, oldtimer, classic car of andere schoons aan sightseeing te doen. Het keukengedeelte met eethoek is voorzien van alle comfort; de badkamers zijn uitgerust met douche en dubbele wastafel en de woonkamer met flatscreen-tv. Vanuit de slaapkamer boven biedt het dakterras een prachtig vergezicht en een wijdse Sterrenhemel.

Capaciteit: tot 8 personen
Adres: Reningestraat 29, 8972 Krombeke
Neem alvast een kijkje op de website voor meer informatie.

Zin om even te ontsnappen aan de drukte? Reserveer nu!

Adres

Veurnseweg 5328906 Elverdinge (Ieper)

Telefoon

+32 (0)57 20 06 22

Mail

info@hostellerie-stnicolas.com
Hostellerie Saint Nicolas - Map